flesjeVanuit Amsterdam verkopen wij romantische likorettes onder de merknaam HARTJE MOKUM. De heerlijke drankjes zijn ambachtelijk vervaardigd en hebben een mild en zacht karakter. De natuurlijke geur en verfijnde smaak zijn een bijzondere ervaring. Likorettes zijn producten met een alcoholpercentage minder dan 15% en minimaal 12% alcohol. Voor het echte proeven hangt een goede smaak zeker niet samen met een hoog alcohol gehalte. De goede smaak blijft ook behouden in een lager percentage en dit is een uitkomst voor echte fijnproevers. Onze likorettes zijn bijzonder mild om te drinken, een echte traktatie.


De drankjes worden verkocht in leuke en vooral betaalbare beugelflesjes. De flessen zijn erg leuk en decoratief, niet alleen voor uzelf, maar ook bijzonder mooi om cadeau te geven aan  uw relaties, tevens geschikt voor hergebruik.Onze 0.2 ltr. en 0.5  ltr. flesjes kunt u sparen in de keuken voor azijn en/of olie.


Door het jarenlang runnen van een mooi, oud Hollands proeflokaal met de nodige kennis van zaken kreeg ik de inspiratie om mijn overheerlijke oude huisrecepten mee te nemen, om zo de geneugten des levens door te kunnen geven. De ambachtelijke recepten zouden hoe dan ook voort moeten bestaan. Likorettes zijn van alle tijden. Het aanbod is heel gevarieerd, het is bovendien gezellig om te drinken en/of te combineren naast uw gerechten. Wij geven u in onze beschrijving een paar aardige tips.