flesje


Wij verkopen Romantische Likorettes met de originele merknaam Hartje Mokum. De overheerlijke drankjes met een mild en zacht karakter zijn ambachtelijk vervaardigd. De natuurlijke geur en verfijnde smaak zijn een bijzondere ervaring. Likorettes zijn producten met een alcoholpercentage minder dan 15% en minimaal 12% alcohol. Voor echt proeven hangt een goede smaak zeker niet samen met een hoog alcohol gehalte. De goede smaak blijft ook behouden in een lager percentage. Dit is een uitkomst voor echte fijnproevers, deze likorettes zijn bijzonder mild om te drinken.

 

Beugelflesjes.

De drankjes worden verkocht in sierlijke en stevige, betaalbare beugelflesjes. Bedrijven en Horeca-zaken kunnen beugelflesjes bestellen in twee soorten etiketten; het Hartje Mokum etiket voor Amsterdam en het Hartje Likorettes etiket, zonder de vermelding Mokum op het etiket. Onze flesjes zijn bijzonder decoratief. Niet alleen voor uzelf, ze zijn ook bijzonder mooi om cadeau te geven aan relaties. Tevens geschikt voor hergebruik. Onze 0.2 en 0.5 literflesjes kunt u sparen voor olie & azijn of eigen maaksels in de keuken. Voor Bedrijven en Horeca ga naar Producten.

 

Ambachtelijke recepten.

Na het jarenlang runnen van een mooi, oud-Hollands proeflokaal, en met de nodige kennis van zaken, kreeg ik inspiratie de overheerlijke, traditionele recepten van thuis mee te nemen, om ze door te geven als geneugten des levens. En daarmee het voortbestaan van deze ambachtelijke huisrecepten zowel te garanderen als te koesteren.

 

Tips:

Likorettes zijn van alle tijden. Het aanbod is heel gevarieerd. Bovendien bijzonder geschikt om te drinken en/of te combineren bij gerechten. We geven u in onze beschrijving enkele tips.