flesje

 

Wij verkopen romantische likorettes met de originele merknaam Hartje Mokum. De overheerlijke drankjes met een mild en zacht karakter zijn ambachtelijk vervaardigd. De natuurlijke geur en verfijnde smaak zijn een bijzondere ervaring. Likorettes zijn producten met een alcoholpercentage minder dan 15% en minimaal 12% alcohol.Voor echt proeven hangt een goede smaak zeker niet samen met een hoog alcohol gehalte. De goede smaak blijft ook behouden in een lager percentage. Dit is een uitkomst voor echte fijnproevers want deze likorettes zijn bijzonder mild om te drinken.

 

Beugelflesjes:

De drankjes worden verkocht in sierlijke, stevige, betaalbare beugelflesjes. Leuk en decoratief. Niet alleen voor uzelf, maar ook bijzonder mooi om cadeau te geven aan relaties. Tevens geschikt voor hergebruik. Onze 0.2 ltr. en 0.5 ltr. flesjes kunt u sparen in de keuken voor azijn en/of olie.

Door het jarenlang runnen van een mooi, oud Hollands proeflokaal, met de nodige kennis van zaken kreeg ik de inspiratie mijn overheerlijke oude huisrecepten mee te nemen, om zo de geneugten des levens door te kunnen geven. De ambachtelijke recepten zouden hoe dan ook voort moeten bestaan.

Likorettes zijn van alle tijden. Het aanbod is heel gevarieerd, bovendien bijzonder geschikt om te drinken en/of te combineren bij uw gerechten. We geven u in onze beschrijving enkele tips.