1

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek eens Hartje Mokum  Amsterdam

 

In overleg regelen wij bezoeken van groepjes uit Joure en omgeving Friesland. Reiskosten en versnaperingen zijn uiteraard voor rekening van de groep. Een bedrijf of museum bezoeken behoort zeker tot de mogelijkheden, maar er is nog veel meer te doen in Hartje Mokum. Dus tijdig aanmelden om professionele gidsen in te huren en om gezamenlijk een bijzondere dagindeling te maken is noodzakelijk. Bij grote gezelschappen worden extra gidsen ingezet.                                                                                        

Arrangement: Laat je verrassen met spannende verhalen door Riny Reiken

In 1988 opende zij een proeflokaal voor ambachtelijke jenevers & likeuren op de hoek van de Warmoesstraat aan de Nieuwebrugsteeg. Na 30 jaar, in 2019 is het bedrijf verkocht. Bijzondere anekdotes uit de tijd 'In de Olofspoort' passeren de revue. Als voormalig kroegbazin kent Riny beleving in het café en de stad op haar duimpje

 

Ga voor een offerte naar het contactformulier.

Een rondleiding voert door Hartje Mokum, de oude binnenstad, langs kerken, synagogen en steegjes. We lopen langs het Waterlooplein, de omgeving Nieuwmarkt, en voormalige Joodse woonbuurten. Langs prachtige bomen en inspirerende, historische Amsterdamse grachtjes. Wij geven uitleg over vele verschillende tradities en diverse wetenswaardigheden. Geniet van de authentieke en bijzondere monumenten, er is zoveel te zien, pandjes van de Gouden eeuw tot Jügendstill, maar ook hedendaagse bouw. Graag verzorgen wij voor u een dag in stijl, een onvergetelijk moment. Geniet van een prachtige dag in Hartje Mokum, Amsterdam.

 

U kunt het contactformulier op deze website invullen.

Let op: mogelijke aanpassingen Wandelingen i.v.m. Corona,

Wij laten ons adviseren door de regels van het RIVM.

12