spreken

Een voormalig barvrouw vertelt prachtige verhalen die werkelijk gebeurd zijn in Hartje Mokum.* leestip, klik op de foto 


Op deze foto ziet u Riny Reiken, voormalig eigenaresse van het oud-Hollandse proeflokaal in de Olofspoort aan de kop van de Warmoesstraat. Zij vertelt bijzondere verhalen over haar ervaringen en belevenissen. Na het 30 jarig jubileum slaat ze een nieuwe weg in en gaat verder met de verkoop van likorettes, onder de merknaam Hartje Mokum. De flesjes zijn een lust voor het oog, zeer geschikt voor hergebruik en leuk om te sparen voor in de keuken. Op de flesjes staan mooie en spannende afbeeldingen. De romantische set likorettes is uitstekend van toepassing om te nuttigen bij bijzondere momenten zoals feestjes, een jubileum, high tea of tijdens een evenement. Hartje Mokum likorettes zijn bijzonder lekker en sfeerverhogend.

 

De romantische likorettes gaan over het LevenVertrouwen, Verleiding, (Wallen) Wandelingen,Vriendschap, Etiquette, Snoepers en Proevers, Zang met Lied & Klassiek, Liefdesverdriet,Tradities, Liefde, Zegswijzen uit verschillende streken, Rijkdom, Leedvermaak, en Afscheid.

 

Hartje Mokum presentaties zijn als 'readings' en meestal op de persoon van toepassing. Dat maakt deze bijeenkomsten zo spannend. Nieuwsgierig? Boek een likorette-presentatie bij Hartje Mokum, u bent van harte welkom. Er is 'voor elk wat wils'. 

 

U kunt het contactformulier op deze website invullen