spreken

Een voormalig barvrouw vertelt prachtige verhalen die werkelijk gebeurd zijn in Hartje Mokum.* Leestip: klik op de foto )


Op deze foto ziet u Riny Reiken, voormalig eigenaresse van een oud-hollands proeflokaal in de Olofspoort aan de kop van de Warmoesstraat. Zij vertelt bijzondere verhalen over haar ervaringen en belevenissen. Na het 30 jarig jubileum slaat ze een nieuwe weg in en gaat verder met de verkoop van likorettes onder de merknaam Hartje Mokum. De flesjes zijn een lust voor het oog, ze zijn zeer geschikt voor hergebruik en dus heel leuk om te sparen in de keuken. Op de flesjes staan mooie en spannende afbeeldingen. De romantische set likorettes is uitstekend van toepassing om te nuttigen bij bijzondere momenten zoals feestjes, een jubileum, high tea of tijdens een evenement. Hartje Mokum likorettes zijn bijzonder lekker en sfeerverhogend.

 

De romantische likorettes van Hartje Mokum gaan over het Leven: Vertrouwen, Verleiding, (Wallen)Wandelingen,Vriendschap, Etiquette, Snoepers en Proevers, Zang met Lied & Klassiek, Liefdesverdriet,Tradities, Liefde, Zegswijzen uit verschillende streken, Rijkdom, Leedvermaak, en Afscheid.

 

Hartje Mokum presentaties zijn als 'readings' en daardoor vaak op de persoon van toepassing. Dat maakt deze bijeenkomsten zo spannend. Nieuwschierig geworden?  Boek eens een likorette- presentatie bij  Hartje Mokum, u bent van harte welkom. “Er is voor elk wat wils” 

 

U kunt het contactformulier op deze website invullen