Arrangementen om te boeken bij Hartje Mokum

 

* Presenteer zelf een proeverij voor uw gasten

Durft u de uitdaging aan?

Maak thuis in uw eigen, vertrouwde omgeving een gezellige proeverij. Bij Hartje Mokum kunt u uw overheerlijke romantische likorettes bestellen. Organiseer een proeverij met ons assortiment en de authentieke beugelflesjes. Geniet van het ruim gevarieerde aanbod en de overheerlijke smaken en maak van elk bijzonder drankje uw eigen, persoonlijke verhaal. Verras uw geliefden tijdens een jubileum, bruidspartij of high tea met de romantische likorettes van Hartje Mokum. Presenteer eens onze drankjes zelf, thuis of bij vrienden. Proeven is een echte traktatie voor uw relaties, en extra feestelijk met uzelf aan het roer. Een hele serie bestaat uit zestien soorten en ongelooflijk veel plezier.

 

* Presentaties (readings) door Riny Reiken  

Hartje Mokum presentaties zijn van toepassing op karakters, en worden daardoor ook wel spannende 'readingsgenoemd. Met het Hartje Mokum spel krijgt u middels kaarten een heldere kijk op het leven. Het spel geeft een verrassend inzicht op vele vragen en geeft u inspiratie mee naar huis.

 

* Proeverij door Riny Reiken

Een Hartje Mokum proeverij is ouderwets gezellig en bovendien bijzonder leerzaam. Geniet van de vakkundige uitleg door een ervaren vakvrouw uit Amsterdam, u proeft diverse soorten likorettes en hoort mooie verhalen over het ontstaan van de heerlijke serie. Laat u verrassen en geniet volop van de smaakbeleving van de producten. Onze likorettes zijn mild om te drinken.

 

* Beugelflesjes om mee te nemen

De mooie miniatuur beugelflesjes van Hartje Mokum zijn natuurlijk ook te koop, u kunt ze gelijk meenemen, telefonisch bestellen en afhalen op afspraak. Bovendien kunt u de flesjes gemakkelijk bestellen via de webshop Hartje Mokum, en wordt uw bestelling thuis bezorgd, best handig toch.

 

- Genieten is kunst  

 

2

 

U kunt het contactformulier op deze website invullen.