Bij Hartje Mokum kunt u reserveringen maken voor proeverijen in authentieke locaties. In ons aanbod zijn verschillende mogelijkheden en arrangementen.

2

Verras uw gasten met een proeverij tijdens een rondleiding, jubileum, bruidspartij of high-tea.

Proeverijen van overheerlijke Hollandse likorettes worden gepresenteerd op locatie of in prachtige monumenten in de sfeer van de Gouden eeuw vlakbij het Rembrandthuis aan de Jodenbreestraat tot Jügendstil aan het Damrak. Beide locaties hebben een prachtig uitzicht en zijn gemakkelijk te bereiken. Ook geven wij proeverijen op locatie indien de groep toereikend is. U krijgt uiteraard vakkundige uitleg. Geniet van de beleving en het proeven van onze romantische likorettes.

Hartje Mokum bijeenkomsten zijn ouderwets gezellig en bijzonder leerzaam: de  geschiedenis van de drankjes wordt uitvoerig uitgelegd door een ervaren vakvrouw uit het centrum Amsterdam.

Met onze authentieke Hartje Mokum proefplankjes wordt uw dag een speciale beleving. Goed proeven is een ambacht en een kunst.

Zie onze prijzen in de webshop, voor proeverijen op locatie rekenen wij de eventuele parkeerkosten aan u door). Wij verzorgen wij voor u een onvergetelijke proeverij en zien u graag bij Hartje Mokum.

2

 

U kunt het contactformulier op deze website invullen.